Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:50 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
Tijd

Ik spijbelde en ging met een collega naar de middagfilm. We vonden het een vermakelijke film (voor wie het wil weten, het was See how they run) en hij speelde zich af in 1953. Gelukkig had hij wel min of meer het tempo van 2022. Want ik weet niet of het me zou lukken een film echt uit 1953 helemaal uit te kijken. Zooo langzaaaam. Zo anders dan ons leven van ‘snel even’. Snel even het nieuws en je mail checken, snel even eten bestellen, snel even de cursus snellezen. Ik heb me zelfs opgegeven voor het NK puzzelen, waar we met vieren zo snel mogelijk een puzzel van 1000 stukjes leggen. We zijn al in training. Het moet niet gekker worden.

 

En dat wordt het ook niet. Gelukkig zijn er nog dingen waar we de tijd voor nemen. Ook op de club. Tijd bijvoorbeeld om het nieuwe kunstgras 3 te openen. Zaterdag 17 september rond 10.45 uur maken we er een klein feestje van met G-hockeyers die shoot-outs mogen nemen op keepster Mischa van Damus1. Kom gezellig en neem de tijd voor een koffie met tompouce van sponsor Strumphler Makelaars.

 

Neem verder vooral de tijd om langs de lijn naar de weergaloze akties van je zoon en dochter te kijken, de tijd om je scheidsrechterskaart te halen zodat je je zoon en dochter ook mag fluiten, de tijd om na de wedstrijd je tegenstander te troosten (soms te feliciteren) en iets mee te drinken, tijd om de verliespunten van Heren 1 te verwerken, de tijd om nieuwe mensen te leren kennen tijdens je bardienst en tijd om op iedere manier die bij je past, bij te dragen aan het succes van onze familie- en tophockeyclub. Waar Het Parool vorige week kopte dat ‘verenigingsmensen zeldzaam worden’ merken wij als club ook dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om vrijwillig een taak(je) op te pakken voor de club. Gelukkig zijn we met veel en zien veel ouders en leden het belang én de lol ervan in om iets te doen voor de club. Maar niet altijd lukt het ons om al dat enthousiasme te bereiken. Daarom gaan we om te beginnen de vrijwilligerscommissie weer eens oppoetsen en zoeken we vrijwilligers voor de vrijwilligerscommissie. Je kunt je daarvoor vrijwillig aanmelden bij Juliëtte/Sabine via [email protected]. Het leukst is meestal om dat samen met een vriend(in) te doen. Dus neem dit weekend ‘snel even’ de tijd om die te vragen en geef je op!

 

Tenslotte wil ik je vragen de ledenvergadering van donderdag 6 oktober, 20.00 uur vast in je agenda te zetten. Ook mooi op tijd toch?

 

Tot langs de lijn en tot op de fiets!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda