Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Winst voor M012-3 onder leiding van supercoach Fee Schreuder!
Wat was het een berenkoude dag op HC Bloemendaal!

Maar gewapend met spiksplinternieuwe Team-hoodies en een gezonde dosis vechtlust om een mooie pot tegen Mijdrecht M012-1 te spelen, waren de speelsters van MO12-3 om stipt 9.15 uur aanwezig.

Toch een beetje nerveus betraden de dames de bestuurskamer… Want daar was zij: supercoach van de dag Fee Schreuder! Maar die zenuwen bleken niet nodig: door het enthousiasme en de openheid van Fee over haar hockey-carrière en haar ervaringen in Damus 1 was het ijs al snel gebroken.

En na het bespreken van de opstelling, een aantal nuttige tips en adviezen per linie, een broodnodige warming-up waarin ook de backhand werd getraind waren onze toppers klaar voor de yell en de wedstrijd!

Vanaf het eerste moment werd er goed druk gezet. Dat resulteerde al snel in een prachtige 1-0. Maar dat vond supercoach Fee nog lang niet genoeg: er zat meer in! Fee beloofde op taart te trakteren als de dames in de 2 e kwart twee keer zouden scoren. Dat lieten ze zich geen 2x zeggen: de stand werd binnen no time op 3-0 gezet! Toch maakten de dames het nog onnodig spannend in de 2 e helft, maar met een glansrijke overwinning van 4-2 kwamen ze glimmend van trots het veld af. 

En terecht! Want M012-3 is niet alleen buiten het veld een gezellig & sportief team; ook op het veld laten zij zien dat zij presteren! En Fee hield woord: taart, warme chocolademelk en natuurlijk de handtekeningen na afloop in het clubhuis.

Lieve Fee, dank voor deze top-ochtend! Speelsters, coaches & manager en alle trouwe supporters hebben genoten! M012-3 komt ook heel snel Damus 1 aanmoedigen!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda