Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Creatieve Brainstormavond Sponsorcommissie

Zoals jullie allemaal wel weten, is HC Bloemendaal een club met sportieve ambities. Deze ambities richten zich niet alleen op Heren 1, maar zeker ook op Damus 1 en uiteraard onze jeugd. Om deze ambities vorm te geven is de bijdrage van vrijwilligers en sponsors onmisbaar.


Afgelopen week organiseerde de Sponsorcommissie een creatieve brainstormavond om onze sponsorvisie eens flink onder de loep te nemen. Samen met een aantal bestuursleden en betrokkenen werden nieuwe ideeën ontwikkeld die onze club een unieke partner te maken voor nog meer sponsors. Hiermee verwachten we een extra impuls aan de benodigde sponsorinkomsten te geven waardoor we uiteindelijk met elkaar nog meer successen en kampioenschappen kunnen vieren.


Dit is en blijft een behoorlijke uitdaging waar een aantal leden zich flink voor inzet en waar ook jullie ideeën uiteraard meer dan welkom zijn. Heb jij een idee, of ben je geïnteresseerd om als sponsor mee te bouwen aan het succes van onze club, neem dan contact met ons op via [email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm