Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bootcamp 
Extra fit en minder blessures met Bootcamp HC Bloemendaal
 

A/B-jeugd, senioren- en veteranenteams van HCB hebben de mogelijkheid om een keer per week, met hun team of individueel, een bootcamp training te volgen. De ultieme manier om fitter te worden en tegelijkertijd aan teambuilding te doen. HCB biedt dit in aan in samenwerking met 201FysioSport

De conditie/krachttraining duurt 45 minuten per keer en kan voorafgaand aan de reguliere training of naar wens op een andere avond plaatsvinden. De trainingen worden op dinsdag, woensdag en donderdagavond gegeven. (aangepast schema tijdens de winterstop)

De conditie/krachttraining duurt 45 minuten en kan prima voorafgaand aan je reguliere hockeytraining. Het is dus niet te zwaar als je daarna nog wil gaan hockeyen. Uiteraard kan je ook komen bootcampen als jouw hockeytraining op een andere dag is. 


Tijden
De trainingen worden gegeven op woensdagavond
19:30-20:15 uur
20:30-21:15 uur
21:15-22:00 uur

Onder leiding van de gediplomeerde trainers zul je sneller fit worden en minder gevoelig zijn voor blessures.


Inloopspreekuur fysiotherapie

Op woensdagavond van 19.30 tot 20.30 uur is Jordy Lodewijks (fysio van Dames 1) aanwezig voor vragen over blessures of evt. beschikbaar voor een korte behandeling op de club.


Kosten
Door de samenwerking met 201FysioSport hebben we de kosten laag kunnen houden.
50€ per persoon of 
400€ per team voor een heel seizoen*. 

*Een seizoen bestaat uit 25 bootcamp trainingen op de club gedurende het hockeyseizoen (niet in de vakanties) en in de winterstop kan er doorgetraind worden bij 201FysioSport (let op: per 1/11 hebben ze een nieuw adres: Zijlweg 9-11 in Haarlem).

Je kunt je opgeven door te mailen naar [email protected] onder vermelding van je naam, team en tijd dat je graag wil komen trainen. 


 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda