Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De 14 regels van Teun Sport gaat niet alleen over winnen en verliezen. Sport gaat ook om plezier, samen bezig zijn, sportiviteit en respect voor elkaar. 

Met de 14 regels van Teun de Nooijer wordt hockey nog leuker! 


1. Sporten doe je samen
Je speelt met je team, maakt plezier met elkaar. Trainen doe je met het hele team. Als je echt niet kan, meld je je tijdig af bij de trainer.


2. Heb respect voor anderen
Spelers, begeleiding en toeschouwers tonen respect voor de tegenstanders en voor de scheidsrechters. Op Bloemendaal gaan we respectvol met elkaar om ook al ben je het soms niet met elkaar eens. Ook langs de lijn zullen toeschouwers de normale fatsoensregels hanteren.


3. Wees zuinig op wat je krijgt en waar je gebruik van maakt
De club stelt materiaal en ballen ter beschikking. Wees daar zuinig op en lever ze na de training in. Laat het veld en de dug-out na gebruik opgeruimd achter. Heb ook respect voor andermans spullen.


4. Doe iets voor de club, voor anderen
HC Bloemendaal draait op vrijwilligers. Met zijn allen maken we die bijzondere Bloemendaal-sfeer. Kijk wat jij kunt doen voor de club. Vrijwilligerswerk is leuk.


5. Ontwikkel jezelf: als speler, coach, scheidsrechter of vrijwilliger
HC Bloemendaal biedt je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Laat horen wat je wil doen.


6. Oefen techniek: dat is de basis van het spel
Trainen, trainen, trainen...daarmee kom je verder.


7. Sporten is plezier
Zonder plezier is sporten niet leuk. Maak het gezellig met je team, hoe meer plezier hoe beter vaak ook de prestaties. Aanmoedigen doen we op een positieve wijze.


8. Sportiviteit boven alles
Bloemendaal staat voor sportiviteit. respect voor de tegenstander én voor de scheidsrechters. Fanatiek zijn mag, onsportief zijn niet.


9. Toon initiatief
Wacht niet op anderen. Als je zelf iets wilt doen, laat van je horen.


10. Wees creatief, zoek oplossingen
Soms is het goed durf te tonen en iets anders te proberen.


11. Tactiek: weten wat je doet
Maak goede afspraken met elkaar en houd je eraan.


12. Wees gastvrij voor bezoekers
HC Bloemendaal is een gastvrije club. Bezoekers, spelers van andere clubs en scheidsrechters die komen fluiten heten we welkom op ons clubhuis.


13. Fluiten hoort erbij
Iedereen vindt het prettig als een wedstrijd goed geleid wordt. Daarom leiden we op Bloemendaal veel jeugd en ouders op tot scheidsrechter. Daarnaast is er de mogelijkheid een extra opleiding CS+ te volgen. Als je speelt, moet je ook fluiten


14. Toon discipline
Ongedisciplineerd gedrag wordt niet getolereerd. Er wordt niet gescholden op elkaar, de tegenstander of op de scheidsrechter of ander ongepast gedag vertoond.
Vrij naar de 14 regels van Johan Cruijff

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda