Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 27 januari 2019
Tijd T/U Team Tegen team
17:20 Uit HVM zaal Pinoké HB
18:10 Thuis HVM zaal THC Hurley HA
Sponsor worden? 

Iedere sportclub is tegenwoordig naast contributie van haar leden afhankelijk van sponsoring. Dit geldt ook voor een topclub als HC Bloemendaal. De ontwikkeling van de sport hebben ervoor gezorgd dat geld noodzakelijk is om mee te draaien in de top.


Groeiende sport

Hockey behoort momenteel tot een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De media besteden steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en aan de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Men zal dan ook niet raar opkijken dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie. Sponsoring is een uitermate geschikt medium voor het vergroten van de naamsbekendheid of het verbeteren van imago. HC Bloemendaal is er trots op dat ABN Amro Bank zijn naam al vele jaren als hoofdsponsor heeft verbonden aan de club.


Bijzondere club

Onze leden en hun achterban vormen een uiterst interessante doelgroep voor bedrijven en instellingen die op een ongedwongen en sportieve manier met hen in contact willen komen. HC Bloemendaal draait al jaren mee in het tophockey en daarom kunnen wij naast onze hoofdsponsor en cosponsors altijd extra sponsors gebruiken die met hun bijdrage HC Bloemendaal helpen om onze sportieve prestaties verder uit te bouwen.


Favoriete club

Sportsponsoring is nog altijd een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee een bedrijf haar communicatiestrategie kan ondersteunen. Het stelt een bedrijf immers in staat om de bedrijfsnaam, het product, of de dienst dynamisch te presenteren, terwijl het bedrijf tevens een belangrijke rol speelt als supporter van de favoriete sportclub, of het team. Kortom, er is sprake van een wederzijds voordeel. Mocht u interesse hebben om HC Bloemendaal te sponsoren dan willen wij graag samen met u naar de mogelijkheden binnen de club te kijken, waarbij wij uitgaan van de belangen van zowel uw bedrijf als van onze eigen belangen.


Wilt u meer informatie omtrent sponsoring op HC Bloemendaal? Als u een mailtje stuurt met uw gegevens naar [email protected] nemen wij snel contact op.

 

 

 
HCBloemendaal TV
 
Agenda